2011. április 25., hétfő

Vádemelés az összeomlott békerendszer felett - Jelenlegi ára: 1 880 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Vádemelés az összeomlott békerendszer felett, a romok alólA könyv listaára: 2291 Ft. Leírás:
Az idős jogász újabb kötete ismét - mondhatni - állandó témájával, a trianoni békeszerződéssel és annak hatásaival foglalkozik. A szerző művében vádakat emel az Antant és Szövetséges Hatalmak Trianonban és Párizsban eljárt diplomatáival szemben. Szerinte ugyanis a trianoni békeszerződés - csakúgy, mint az 1947-es párizsi - érvénytelen. Ennek okai a következők: a békeszerződést csak a csonka ország országgyűlése írta alá, és nem mind a hatvanhárom vármegye küldöttei a békeszerződést a csehek, románok és szerbek rosszhiszeműen előadott, valótlan tényekre alapították nem vették figyelembe a magyarság esetében az önrendelkezési jogot a szerződés nem a határon belüli kisebbségeknek adta meg a kisebbségi jogot, hanem a határon túli imperialista törekvéseket szolgálta valamint a szerződés súlyos mértékben beleütközik az erkölcs szabályaiba is. Bernáth Zoltán mindezek alapján követeli a szerződés felülvizsgálatát. A szerző - korábbi műveihez hasonlóan - ismét meglehetősen kaotikus egyvelegét adja a békeszerződés okai körül élő tévképzeteknek, s sajátos logikájú érveivel támasztja alá mindazt, miért volt erkölcstelen a békeszerződés (az európaiak megismerését célzó nyugati hadjáratok, a török feltartóztatása vagy a cári pánszláv hatalmi törekvésekkel való szembenállás nem lett figyelembe véve). A kötetben rengeteg mindenről esik még szó említés szintjén: az 1956-os forradalomról, a kommunista időszak bűneiről, a házasságkötések számának csökkenéséről és az abortuszok káros következményeiről, a rendszerváltás meg nem történtéről, Horn, Gyurcsány és Bajnai garnitúrájáról, de még a Háry János brüsszeli előadásáról is. A szerző két költeményét is tartalmazó kötet elsősorban magánhasználata ajánlott. ISBN: 978-963-9204-62-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 880 Ft

Az aukció vége: 2011-04-28 01:54
. Vádemelés az összeomlott békerendszer felett - Jelenlegi ára: 1 880 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése