2011. augusztus 25., csütörtök

Szkarabeusz gyilkosságok - Jelenlegi ára: 580 Ft


Szkarabeusz gyilkosságok
1935. Chicago. Roberto Gatta szövetségi ügynökre rájár a rúd. Főnökei a legalantasabb munkákat bízzák rá, és nyílt titoknak számít, hogy nyomozás folyik ellene. Ám amikor már csak egy lépés választja el az utcától, egy különös gyilkosság kivizsgálását bízzák rá.
Az idős áldozat - akinek a lakása úgy nézett ki, mint egy sírkamra belseje - a Központi Egyetem tanára és Afrika-kutató, aki egyiptológiát oktatott a hallgatóknak. A tetthely alaposabb átkutatása során az ügynök egy értéktelennek látszó réz karkötőre bukkan, ami egy csapásra megváltoztatja a/ egész eddigi életét. Felkeresi egy dúsgazdag nő megbízottja, arab bérgyilkosok támadják meg, a chicagói maffia vérdíjat tűz ki a fejére, néhány nap alatt elveszti az állását, és ha még ez nem lenne elég, megmagyarázhatatlan látomások gyötrik, amelyek Netjerikaré, az ókori Egyiptom rejtélyes fáraójának idejébe repítik vissza. A város szempillantás alatt túl forró lesz a számára, és kénytelen elfogadni az egyetlen ajánlatot, ami kijuttathatja a pokolból. Mire észbe kap, már egy Afrikába tartó luxusgőzös fedélzetén utazik újdonsült barátnőjével, és ezzel kezdetét veszi az őrült utazás a szfinxek és a piramisok földjén, ahová az egyre életszerűbb álmok hívják.
A hajsza - a Nílust övező erdőségek lázadó törzsei elől menekülve - a sivatag homokdűnéi között folytatódik, és a Rejtett Városban, a Csontveremben ér véget, ahol végre feltárul a fátyol mögött rejtőző félelmetes, misztikus titok is.
SZERZŐ: Steven Taylor
KIADÓ: Vagabund Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2008
OLDALSZÁM: 244
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 580 Ft

Az aukció vége: 2011-09-12 03:45
. Szkarabeusz gyilkosságok - Jelenlegi ára: 580 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése