2011. július 26., kedd

Bűvésztrükk! Vándorló lyuk kártyatrükk - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Moving hole –   Vándorló lyuk (Hollow card)
Leírás:
Talán az egyik leghatásosabb kártyatrükk: a bűvész egy lyukasztóval kilyukasztja a néző aláírt választott (aláírt) lapját, a lyukat ezután kedve szerint áthúzza a lap más pontjaira. Végül a lyuk átugrik egy másik kártyára.
Videó a trükkről.
A trükk:
A néző választ egy tetszőleges lapot a kártyapakliból, (akár alá is írhatja a kártyalapot, hogy még egyedibb legyen) majd visszaadja a bűvésznek, aki a kártyapakli tetejére helyezi,  megfordítja a kártyát és elővesz egy kis lyukasztót. Ezzel csinál egy lyukat a lapon, ami jól látható a néző számára is, át lehet látni rajta teljesen. A varázslat csak ez után következik. A bűvész fogja ezt a kis lyukat és kedve szerint elhúzza a kártyán egy teljesen másik helyre.   Ezután, hogy még érdekesebb legyen, nem takarja el a lyukat, hanem egyik pillanatról a másikra az átugrik a kártya másik oldalára. Itt azonban nem ér véget a meglepetések sorozata. A bűvész elővesz még egy kártyalapot a pakliból, majd egy egyserű mozdulattal a kis lyukat átugrasztja erre a második lapra. Az eredetileg kilyukasztott kártyát visszafordítja és az valóban a néző által aláírt lap volt. A trükk végén az aláírt lap és a második lap amire átugrott a lyuk megvizsgálható.
Nehézség:
Egy 10-es skálán talán 2-est adnék rá. Nem igényel komoly kézügyességet, gyakorlást viszont annál inkább. Fontos hogy a mozdulatok simák és szépek legyenek, de gyorsan elsajátíthatók a szükséges mozdulatok.
Magyarázat:
A termékhez egy interneten megnézhető link formájában adok magyarázatot, hogy hogyan lehet végrehajtani. Tehát a nyertes a trükk mellé kapni fog egy linket amin egy "oktató" videót fog találni.
Fontos!
Kártyapakli nem képezi az aukció tárgyát. Az aukció a trükkhöz szükséges preparált kellékekre vonatkozik (jelen esetben egy trükkös lapot és lyukasztót tartalmaz sima 808-as kék Bicycle paklihoz. ).
Szállítás:
A terméket a pénz megérkezésétől számított 48 órán belül postázom (bélelt borítékban). Szállítási idő 1-3 munkanap.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 17:20
. Bűvésztrükk! Vándorló lyuk kártyatrükk - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése