2011. július 28., csütörtök

Durden-Smith, Jo: Nostradamus - Jelenlegi ára: 2 705 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! NostradamusA könyv listaára: 3300 Ft. Leírás:
Az angol dokumentumfilmes és újságíró könyvében - sok elődjéhez hasonlóan - a talán legismertebb jós, a 16. században élt Nostradamus próféciáinak megfejtésére vállalkozik. A szerző nem csupán az enigmatikus négysoros versek igazi jelentését próbálja meg kitalálni - bár könyve legbővebb fejezetében ő is ezt teszi - hanem a jóslás mögött álló tudás és tudomány mibenlétére kíváncsi. Ennek érdekében a kezdetektől veszi sorra az idő mibenlétét és a jövő titkait fürkésző szakemberek (papok, mágusok, próféták és jósok) világképét és tudományaik legfontosabb technikáit. A babiloni, görög és római jósok, az ótestamentumi próféták és az újszövetségi próféciák bemutatása után részletesebben a közép- és kora újkori Európa misztikus és titokzatos alakjaival (Hildegard von Bingen, Szent Malakiás, John Dee stb. ) foglalkozik és a saloni látnokot középpontba állítva fejti ki azon nézetét miszerint az univerzum titkait fürkésző és a megvilágosodást kereső emberek titkos tudásának - és így Nostradamus verseinek - kulcsa a rózsakeresztes mágiában, az alkímiában és a Kabbalában keresendő. Az olvasmányos és világos nyelvezetű, de számos nagy ívű és nehezen megalapozható spekulációt tartalmazó - leginkább szórakoztató ismereterjesztő műként kezelhető - fekete-fehér képekkel illusztrált kiadványt név- és tárgymutató zárja. ISBN: 978-963-248-067-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 705 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 23:40
. Durden-Smith, Jo: Nostradamus - Jelenlegi ára: 2 705 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése